Dekorstúdió

Cégünk 1992 óta végez dekorációs munkákat. Saját telephelyünkön kialakítottunk autófóliázó és dekorációs szakműhelyt. A reklámtáblák és az autóreklámok elkészítésénél a megadott élettartam és a garancia csak szakműhelyben elvégzett munka és minőségi fóliák felhasználása  mellett tartható.

Jól felszerelt üzemünknek köszönhetően a tevékenységünk skálája elég széles. Ötlet és terv hiányában vagy akár kezdő vállalkozásoknak cégarculatot vagy logókészítést is vállalunk. Cégünknél két tervező tipográfus és egy grafikus dolgozik.

Reklámtábla-készítés, plotteres betűkivágás

A reklámtáblák készülhetnek plotteres betűkivágással, ebben az esetben színes műanyag (vinyl) fóliából kivágja a grafikát a vágóberendezés. A kivágott grafikát egy applikációs fólia segítségével helyezzük fel a kívánt felületre. Egy-, kétszínes megoldásoknál vagy gépjárműdekorációnáll, szélvédő-feliratozásnál előnyös, vagy festéseknél sablonként.

Digitális nyomtatás

Nagy formátumú digitális nyomtató berendezéseink lehetővé teszik, hogy ne csak egyszerű grafikákat lehessen megjeleníteni. Reklámtáblák készítésénél és járműdekorációknál csak a képzelet szab határokat. Bármi megjeleníthető fényképminőségben. Nincsenek rétegkülönbségek, egy rétegben festi meg a gép a fóliát. A szélsőséges időjárási viszontagságoknak is jól ellenáll, sőt fizikai tartóssága tovább fokozható lamináló réteg felhordásával.

Reklámponyvák

350-600 grammsúlyú ponyvákra digitális nyomtatással elkészített praktikus reklámhordozó. Itt is bármi megjeleníthető fotóminőségben. Rendkívül költséghatékony, hiszen nem kell plusz táblaanyag mint a reklámtáblánál. Tartós, időjárásálló, UV-sugárzásnak jól ellenáll. Rendezvényekre mobil reklámhordozónak vagy kerítésre feszítve, de házfalra is felfúrható reklámtáblaként.

 

 

 

Perforált ablakfólia

Teljes felületén lyukacsos (perforált) öntapadós fólia. Kirakatok, gépjárműablakok fóliázására. A perforált felület lehetővé teszi hogy kivülről reklámgrafikát nyomtassunk rá, majd üvegfelületre ráragasztva belülről átláthassunk rajta. 

Mágnesfólia

Praktikus azoknak, akik nem szeretnék hogy autójukon folyamatosan reklámfelület legyen. Ha tárgyalásra megy, árut szállít vagy forgalmas helyen parkol és szeretné hogy elolvassák reklámját, csak előveszi a csomagtartóból és felhelyezi autójára. Bármilyen grafika vagy esetleg fénykép minőségű termékfotó rányomtatható.

0.85 mm vastagságú mágnesfólia 60-70 km/h-ig biztonsággal használható.

Ajánlott minden esetben megtisztított felületre rakni.