Ha meguntad vagy csak egy kicsit felszeretnéd dobni autód küllemét itt a nagyszerű lehetőség a karbonfóliázással

Akár egy motorháztető  vagy hátsó szárny, lámpaszemöldök vagy bármely elem bevonása már látványos optikai tunning része lehet. A felhasználási lehetőség korlátlan a B-oszlop bevonásától a műszerfal konzolok színezésétól akár a teljes autó becsomagolásáig.

A valódi karbon nagyon drága, a 3M karbonfóliázással reális áron ugyanazt a hatást el tudjuk érni, így egyedi megjelenést biztosítva autójának.

A 3D-s alapanyag szinte bármire felragasztható. A 3M karbonfólia nagyon jól illeszkedik, tartós bevonatot képez, ellenáll az UV-sugárzásnak, jól bírja a  hőmérsékleti szélsőségeket. A fólia ragasztóanyaga légcsatornás, így kizárja annak lehetőségét hogy az autóra telepítés közben léghólyagok keletkezzenek, amit kiszúrással lehetne csak helyrehozni, ami nem szerencsés, mert itt fog leghamarabb az anyag tönkremenni.

Mattfóliázás

Ha mást szeretnél mint a többiek...

A mattfóliázás lehetőséget ad az autó felületeinek megváltoztazására. Már egyes elemek befóliázásával is jelentősen megváltoztathatjuk autónk optikáját.

Divatba jött az egyedi megjelenés az autóknál, ezzel  nem mindennapi látványt biztosítva. Teljes bevonással komoly optikai tunningot érhetünk el.

3M matt légcsatornás fóliasorozat színei:

  • matt fehér
  • matt fekete
  • military zöld
  • színjátszós gyöngyházbevonatú fólia
  • szálhúzott alumínium